Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jirina+Risa(10/05)+Lukeš(1/07) | 39929 |
|
|
7.6.2009 22:00:45
Maminky poradíte prosím, kde v Brně nebo okolí můžu ošahat kočárky značky Teutonia a Gesslein?
Pátrám po internetu a žádnou prodejnu v Brně nenacházím. Vzhledem k tomu, že mám doma dva prcky, potřebji jít na jisto. Moc děkuji za rady. Jiřina |
| Lemora | 42963 |
|
|
7.6.2009 20:00:06
prosím - mám dotaz - najdu někde v centru prodejnu zdravé výživy? díky za rady
|
| lucia |
| • |
31.5.2009 19:03:22
chcela by som Vás poprosiť či mi poradíte nejaký dobrý hotel v brne pre 2osoby do 5tis.Kč.
Ďakujem Lucia |
| 24.8Simca,Karolínka a Leuška13 | 38393 |
|
|
30.5.2009 21:33:56
http://www.blesk.cz/zlaticka?action=profil&id=2183
|
| Radka + předškolák |
| • |
29.5.2009 9:04:47
Díky moc, ať se vám taky daří!
|
| perdita | 3248 |
|
|
29.5.2009 7:57:26
Radko, myslím, že je to dobrá volba. U nás sice taky možná bude učit rodilý mluvčí a my měli učitelku angličtiny... no, vynikající
Uměla učit, měla vztah k dětem a vynikající angličtinu, jde ale na MD. Nicméně škola se snaží a určitě najde dobrou náhradu.Školy se podle mně prostě snaží. Na Antonínskou zase určitě půjdou děti, jejichž rodiče je učí, čtou jim v angličtině, nebo chodily do soukromé MŠ, případně měly anglický kroužek, což je rozhodně plus, protože se nemusí opakovat neustále základy dokola Tak ať se vám tam líbí![]() |
| Radka + předškolák |
| • |
28.5.2009 23:06:19
My angličtinu chceme. I když Antonínská nabízí v 1.třídě i němčinu. S manželem umíme anglicky, německy ani slovo, tak proto.
![]() Asi ji tam dáme, doufám, že cizí prostředí a děti zvládne. Díky moc za odpověď. |
| perdita | 3248 |
|
|
28.5.2009 13:29:19
Já odpovím s dovolením tady. Chápu, že se díváš na Antonínsou z tohoto důvodu. Taky myslím, že nabízí spoustu kroužků. My bychom taky rádi jazyky, teda kokrétně jiné než angličtinu, ale na naší škole (ZŠ Husova) bude od 1. třídy jen angličtina.
Jinak jsme tam maximálně spokojení, jsem dost náročná na flexibilní přístup k dětem, protože některé děti jdou do školy už dost připravené a byla by blbost se vracet ke slabikování, tady nám vždycky vyšli vstříc, syn je tak velice spokojený a my také. Ale Antonínská bude určitě dobrá škola ![]() |
| Radka + předškolák |
| • |
27.5.2009 22:13:00
Máte prosím někdo zkušenosti se ZŠ na Antonínské? Doporučili byste ji?
Moc děkuji za informace |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
12.5.2009 9:19:28
Jeanne já si myslím, že budou rádi. Pán totiž říkal, že by do té přípravky šli, jen asi nemají nikoho na nábor. Tak si říkám, jestli si nenechám zaplatit za náborovou činnost
.Navíc oni by rádi postoupili výš ve své třídě, aby mohli vyjíždět k zásahům i mimo naši městskou část (což třeba zrovna Bohuničtí můžou). Proto bych ráda, i přesto že tu bydlíme jen krátce, podpořila "naše" hasiče. Jen v případě, že by se dětí nesešlo dost, uvažovala bych o těch Bohunicích. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.