Příspěvky 1 až 0 z 0
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 |
|

|
Re: Chybami se člověk učí
(19.4.2007 15:24:33 Komentář ke článku PAŘÍŽSKÉ ŘEZY
)
Hihi, taky jsem přešlehala a mám několik tipů. Buď se dá koupit přímo pařížská šlehačka, vyrábí to Kunínská mlékárna a řezy chutnají úplně stejně. A nebo jsem to dělala tak, že jsem kaštany rozpustila jen v jedné šlehačce a druhou nezahřívala, nalila jsem ji tam až po vystydnutí a šlehalo se to mnohem líp;o)
Odpovědět |
|
| Peťka, Anetka a Markétka |
|

|
Chybami se člověk učí
(10.3.2007 13:47:53 Komentář ke článku PAŘÍŽSKÉ ŘEZY
)
Upekla jsem řezy manžovi, když měl narozeniny. Byli opravdu vynikající, jen pozor: NEPŘEŠLEHEJTE krém. Jakmile je krém krásně tuhý, hned přestaňte šlehat. Myslela jsem, že delším šleháním se nic nezkazí, ale krém se mi srazil a byl k nepoužití. Naštěstí jsem měla 1 den náskok, tak jsem si udělala nový. Takže jsem gratulantům s hrdostí nabízela velmi vydařené řezy. Kačko, díky za tip.
Odpovědět |
|
|
Příspěvky 1 až 0 z 0
|
|