Vzkazy Fotoalba Deníky Recepty Bazar
    

Komentář ke článku PAŘÍŽSKÉ ŘEZY


 Příspěvky 10 z 0 

 Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 


Re: Chybami se člověk učí 
(19.4.2007 15:24:33 Komentář ke článku PAŘÍŽSKÉ ŘEZY )
Hihi, taky jsem přešlehala a mám několik tipů. Buď se dá koupit přímo pařížská šlehačka, vyrábí to Kunínská mlékárna a řezy chutnají úplně stejně. A nebo jsem to dělala tak, že jsem kaštany rozpustila jen v jedné šlehačce a druhou nezahřívala, nalila jsem ji tam až po vystydnutí a šlehalo se to mnohem líp;o)

Odpovědět

 Peťka, Anetka a Markétka 


Chybami se člověk učí 
(10.3.2007 13:47:53 Komentář ke článku PAŘÍŽSKÉ ŘEZY )
Upekla jsem řezy manžovi, když měl narozeniny. Byli opravdu vynikající, jen pozor: NEPŘEŠLEHEJTE krém. Jakmile je krém krásně tuhý, hned přestaňte šlehat. Myslela jsem, že delším šleháním se nic nezkazí, ale krém se mi srazil a byl k nepoužití. Naštěstí jsem měla 1 den náskok, tak jsem si udělala nový. Takže jsem gratulantům s hrdostí nabízela velmi vydařené řezy.
Kačko, díky za tip.

Odpovědět

 Příspěvky 10 z 0 
Přihlášen: Nikdo
Jméno
Heslo
Nová registrace
Nápověda
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.