Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

(prohlížení deníku Recepty levné) Předcházející článek>>

Sarmale se zelím...

ňam...
cca 70,- Kč

Autor: Libča+holčinky , 20.4.2008

1/2kg ml. masa (vepřové a hovězí)
hrst uvařené rýže
čubrica, sůl
sáček nebo sklenice kysaného zelí
velká cibule
kečup dle chuti - asi 2dl


Postup:


Ml. maso, uvařenou rýži, čubricu a sůl důkladně promícháme. Z hotové směsi tvoříme šišky. Na dno pekáčku rozprostřeme zhruba polovinu zelí, na ni poklademe masové šišky a pak navrstvíme zbylé zelí. Povrch posypeme rozkrájenou cibulí a zalijeme kečupem. Pečeme v troubě přibližně hodinu.
Sarmale podáváme s chlebem nebo pečivem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 3 čtenářů)
Zobrazeno doposud 787 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.