Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Marinované kotlety

Autor: Martina J., 33 , 12.5.2003

4 vepřové kotlety
1žloutek
2 lžíce oleje
1 lžíce worcestrové omáčky
1 lžíce sojové omáčky
pepř, sůl



Kotlety naklepeme a nařízneme od kosti (já používám už rovnou bez kosti). Sojovou a worcesterovou omáčku v misce smícháme se žloutkem, osolíme a opepříme. Směsí potřeme kotlety a necháme hodinu v chladu uležet (když přes noc, tak se tím nic nezkazí). Naložené kotlety vložíme do vhodné nádoby na olej a pečeme přikryté při plném výkonu 5 minut, potom je obrátíme, přerovnáme a pečeme opět přikryté při plném výkonu dalších 5 minut. Zakryté necháme 2-3 minuty odstát.



Vhodná příloha: Brambory na všemožné způsoby



Poznámka: Marináda je čistě na vaší fantazii

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 306 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.