Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Žampiony

od Gordulky

Autor: Norreen , 27.5.2003
Peclive ocistime 500g drobnych zampionu, aby na nich nezustala zadna necistota, a dame je do velke misy. Na marinadu smichame 1/2hrnku olivoveho oleje se stejnym mnozstvim bileho vinneho octa, 3 prolisovanymi strouzky cesneku, lzici listku rozmaryny a lzickou piskoveho cukru. Chceme-li mit marinaru ostrejsi, pridame 1-2 lzicky nadrobno nakrajene chilli papricky nebo feferenky. Dochutime peprem a soli. Nalevem prelijeme zampiony a promichame. Zakryte nechame marinovat v chladnicce nejmene 1 hodinu az 2 dny, obcas promichame. Pri podavani maji mit zampiony pokojovou teplotu. Nejsou vhodne pro deti ci osoby s citlivejsim zazivanim.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 366 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.