Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Nakládané roštěnky

Je to recept pro ty, co rádi maso. Jde o roštěnky v minutkové úpravě, proto je třeba koupit maso z mladého býka. Množství je počítáno asi na 4 plátky, nakládací směsi musí být dost, aby roštěnky neoschly.

Autor: snažilka , 29.5.2003
Roštěnky
2 žloutky
4 lžíce oleje
1 lžíce worchesteru
2 lžíce soj. omáčky
2 lžíce maggi
1 feferonka
cibule (na tohle množství asi dvě velké)

Roštěnky naklepeme, nařízneme případnou blánu.
Cibuli a feferonku nakrájíme najemno a přidáme ostatní ingredience. Vložíme do misky nakládací směs a roštěnky a řádně je promícháme, aby roštěnky byly směsí obaleny ze všech stran. Uložíme do lednice a necháme několik dní uležet. Minimum je 24 hodin. Když už nám chuť nedá, roštěnky osmažíme na pánvi. Nakládací směs podusíme na stejné pánvičce mezi masem. Na talíři směsí přelijeme maso, případně přílohu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 408 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.