| 
 
 | 
	|  |  | 
| Nakládané roštěnky |  | Je to recept pro ty, co rádi maso. Jde o roštěnky v minutkové úpravě, proto je třeba koupit maso z mladého býka. Množství je počítáno asi na 4 plátky, nakládací směsi musí být dost, aby roštěnky neoschly. |  |  |  | Autor: snažilka , 29.5.2003 |  |  |  |  | Roštěnky 2 žloutky
 4 lžíce oleje
 1 lžíce worchesteru
 2 lžíce soj. omáčky
 2 lžíce maggi
 1 feferonka
 cibule (na tohle množství asi dvě velké)
 
 
 Roštěnky naklepeme, nařízneme případnou blánu.Cibuli a feferonku nakrájíme najemno a přidáme ostatní ingredience. Vložíme do misky nakládací směs a roštěnky a řádně je promícháme, aby roštěnky byly směsí obaleny ze všech stran. Uložíme do lednice a necháme několik dní uležet. Minimum je 24 hodin. Když už nám chuť nedá, roštěnky osmažíme na pánvi. Nakládací směs podusíme na stejné pánvičce mezi masem. Na talíři směsí přelijeme maso, případně přílohu.
 
 |  |  Zobrazeno doposud 408 x. |  |