Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kefírová buchta

Autor: Martina J., 33 , 12.6.2003
INGREDIENCE
400 g hladké mouky, 350 g moučkového cukru, 1 kefír, 3 lžíce kakaa, 1/2 sklenice oleje, 1/2 lžičky jedlé sody, 2 vejce

POSTUP PŘÍPRAVY
Všechny přísady smícháme, vlijeme do vymazaného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Upečenou, vychladlou buchtu můžeme rozříznout a namazat buď džemem, nebo jakoukoliv náplní. Povrch můžeme polít polevou.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 385 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.