Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Rýžový nákyp vs. rýžová kaše

Autor: Peťa & Ivka , 27.7.2004

Nákyp : uvaříš rýži ve vodě/já ji normálně dusím/ a pak ji dáš do mléka a vaříš dál . Jak je trochu rozvařená, osladíš, dáš žloutky, máslo a 1/2 bílků na sníh. Vrstvíš do pekáče střídavě s ovocem/jdou i švestky / Na konec nahoru zbytek sněhu a zapéct asi půl hodiny/ je třeba kontrolovat /. Do sněhu je třeba dát taky cukr.


Kaše je vařená rýže v mléce a ochucená cukrem, máslem a ovocem nebo kakaem-skořicí.Výborná je s meruňkami, nebo jablky a banánem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 407 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.