Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Keftedes

Autor: Stepanka, Ondra & Alex , 8.2.2005

 


 


Mlete maso, cibule nakrajena najemno, rozlisovany cesnek, strouhanka, vejce, mleko, spetka skorice , oregano , sul a pepr podle chuti se promichaji v mise. Smes by se mela trosku rozpadat, byt ridsi, kdyztak pridej vice mleka, pokud je masova smes moc husta. Utvor karbanatky, popras troskou moouky a rychle usmaz na oleji.



Vyhrej troubu na 180 stupnu (400 u nas), karbanatky dej do skleneneho pekacku, prelej rajcatovou konzervou (nakrajemna rajcata ve vlastni stave, muze byt ochucena) a v troube pec asi 40 min.


 


Podlevej podle potreby cervenym vinem, pridej trochu skorice a citronove stavy. Nakonec podlit troskou smetany.


 


Podava se s bramborem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 196 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.