Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Buřty na pivu

Autor: Správce zamlklinek , 25.2.2004

Suroviny:
Na osobu 1 -2 buřty (já používám silné párky)
Hodně cibule (cca 1,5 na osobu
Kečup, hořčice, worchestrová omáčka
Pivo


Postup přípravy:
Potřebujeme menší zapékací misku (buřty by měly být na sebe namačkány). Každý buřt podélně nařízneme a do vzniklé kapsy nacpeme hojně na kolečka pokrájenou cibuli, pak je narovnáme do misky.
Z 6 lžic kečupu, 3 lžiček hořčice a lžičky worchestru smícháme marinádu, kterou lžičkou vpravujeme mezi cibuly a dáme do předehřáté trouby na 170 , pečeme tak 20 minut pak zalijeme cca 1 až 1,5 dc piva pečeme ještě tak 10 minut, podáváme s chlebem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 474 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.