| Potřebujeme:4 kuřecí stehna
 1 kg kysaného zelí
 1 větší cibule
 pár plátků anglické slaniny
 koření na kuře dle libosti a chutí (já dávám směsku od Sindibádova koření - Zlaté kuře)
 sůl
 kmín
 plátek másla
 
 Příprava:
 Do pekáčku rozprostřít zelí, posypat nakrájenou cibulkou, rozprostřít plátky anglické, na to rozložit nakořeněná stehýnka, případně plátek másla na stehýnka a  šup s tím do trouby :-)
 Někdy ještě podleju trošičkou vody, at se zelíčko nevysuší (záleží jestli je s lákem nebo bez :-))
 Péct cca 1 hodinu.
 
 To zelí chytne dobrý "čmuch" od kuřátka a anglické a kuřátko zas od zelíčka. Jako přílohu doporučuji  vařené brambůrky.
 
 
 DOBROU CHUŤ! |