| Řezy Raffaelo  
 Ingredience: 1 hrnek moučkového cukru,
 2 celá vejce,
 1 hrnek mléka,
 2 hrnky polohrubé mouky,
 1/2 hrnku oleje,
 1 prášek do pečiva
 
 Posyp: 1 hrnek strouhaného kokosu,
 1/2 hrnku moučkového cukru,
 1 šlehačka
 
 Postup přípravy: Utřeme vejce s moučkovým cukrem, přidáme olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylijeme na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem. Smícháme cukr moučka s kokosem a hustě posypeme. Pečeme cca 30 min. na 170 °C. Kokos na povrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne. Když jsou řezy hotové hned jak je vyndáme z trouby, tak je vařící polijeme 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí(prý,ale mě to nesyčelo), ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout.
 |