Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

zeleninový boršč

Autor: Lucka, ročník 73 , 10.5.2005

Zeleninový boršč


200g červené řepy, 40g sádla, 4 lžíce rajského protlaku, 100g bílého hlávkového zelí, ocet, masový vývar, sůl, 20g hladké mouky, 200g brambor, 100g mrkve, bobkový list, celý pepř, 2 rajčata, 1 stroužek česneku, zakysaná smetana


 


Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na nudličky a osmahneme na polovině rozpáleného sádla. Přidáme rajský protlak, nakrájené zelí, několik kapek octa a podlijeme masovým vývarem. Osolíme, přidáme jíšku ze zbylého sádla a mouky, očištěné a nakrájené brambory, mrkev, bobkový list, pepř a oloupaná nakrájená rajčata.


 


Já nemám ráda vařený ani pečený rajčata, tak používám protlak, ale jinak ňamka, jak jináč, že jo :-DD.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 651 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.