Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Buchta zvaná Štěpánka

Autor: Cecill + Natálie 13.10.07 , 11.2.2005
30 dkg cukru krystal
2 celá vejce, to utřít dohromady ve vláčnou hmotu
Přidat 30 dkg nahrubo nastrouhaných jablek
Dále 2- 3 lžíce mletých vlašských ořechů, cca 8 -10 dkg rozpuštěného másla nebo hery (ne horké) a 30 dkg polohr. Mouky, nakonec přidat 1 prášek do pečiva

Vše smíchat ve vláčnou hmotu, vylijeme na předem vymazaný a vysypaný plech, péct v troubě na cca 150 st. do zlata (cca 20-25 min)
Pro extra mlsaly doporučuji vychladlou buchtu polít čokoládou na vaření a nakrájet pak na čtverce. Mlask :-)
Pokud jí nesníte tak rychle jako já ve 4 letech, vydrží i několik dní díky jablíčkům uvnitř

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 178 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.