|
|
|
Buchta zvaná Štěpánka |
|
| Autor: Cecill + Natálie 13.10.07 , 11.2.2005 | |
| 30 dkg cukru krystal 2 celá vejce, to utřít dohromady ve vláčnou hmotu Přidat 30 dkg nahrubo nastrouhaných jablek Dále 2- 3 lžíce mletých vlašských ořechů, cca 8 -10 dkg rozpuštěného másla nebo hery (ne horké) a 30 dkg polohr. Mouky, nakonec přidat 1 prášek do pečiva
Vše smíchat ve vláčnou hmotu, vylijeme na předem vymazaný a vysypaný plech, péct v troubě na cca 150 st. do zlata (cca 20-25 min) Pro extra mlsaly doporučuji vychladlou buchtu polít čokoládou na vaření a nakrájet pak na čtverce. Mlask :-) Pokud jí nesníte tak rychle jako já ve 4 letech, vydrží i několik dní díky jablíčkům uvnitř
|
|
Zobrazeno doposud 178 x.
|
|