| Musli mufinky 
 20 ks: 100 g másla, 80 g medu, 2 vejce, 120 g hladké mouky, lžička prášku do pečiva 150 g musli bez cukru, 200 g jablek, 1 lžička citronové šťávy, 50 ml ovocného čaje 20 papírových formiček 
   
 Postup: Vytvoříme krém z tuku a medu, přidáme ostatní popsané ingredience, čaj není třeba, pokud jsou jablka vodnatá, těsto nalijeme do formiček, pečeme na 180 st. 35 min.  
   
 Mrkváče 
 250 g hladké mouky, 200 g strouhané mrkve, 160 g tuku, lžička prášku do pečiva moučkový cukr  
   
 Postup: Suroviny zpracujeme na hladké těsto, vykrajujeme tvary a pokládáme na vymaštěný plech. Pečeme do růžova a ještě teplé obalíme v cukru.  
   
   
 Tvarohové pečivo s marmeládou 
 250g hladké mouky, 250g měkkého tvarohu, 250g másla, sůl, 1 žloutek, mouka na vyválení, tuk na vymazání plechu, marmeláda na ozdobu  
   
 Postup: Vše zpracujeme a vyválíme v hladké těsto, tvořítkem vykrajujeme tvary a klademe na tukem vymazaný plech. Pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Po vychladnutí potíráme marmeládou a slepujeme vždy dva díly k sobě.  
   
 Čokoládové - oříškové ovesné tyčinky 
 150 g tuku, 6 lžic hladké špaldové mouky, 2-3 strouhané mandle, 150 g ovesných vloček BIOHARMONIE, 50 g třtinového cukru BIOHARMONIE , 1/2 lžičky prášku do pečiva (nebo vinného kamene) , mléčná čokoláda 
   
 Vločky lehce rozdrtíme válečkem, přidáme ostatní přísady a vypracujeme hladké těsto (mouku přidáme podle potřeby). Vyválíme váleček, který rozdělíme na 25 kousků. Z nich formujeme tyčinky a pečeme při 200°C do zlatova. Po vychladnutí namáčíme polovinu v oříškové a druhou část v čokoládové polevě. 
   
 Varianta: Čokoládovo-špaldové tyčinky – ovesné vločky zaměníme za špaldové vločky BIOHARMONIE |