Jakmile ochutnáme první růžek ulomeného vanilkového rohlíčku, jste ztraceni,jako každý rokLAle milé dámy ,netýrejte se pocity viny!Místo toho si hlídejte, co jíte k snídani nebo obědu.Když si naplánujete jídelníček, ušitý přesně na míru předvánočnímu času, pak nejen že nepřiberete, ale možná i trochu shodíteJ
Zásady jsou docela jednoduché…
CO SI NANDAT NA TALÍŘ
*denně nejméně jedno teplé jídlo, ideální budou dvě.Vytvářejí pocit sytosti mnohem lépe než sebevydatnější obložená mísa.
*zeleninové saláty a přílohy, tvarohové krémy, kaše s ovocem
*dušené grilované maso, nejvyšší pochvalu dostanete za rybí
*přílohy které najdete v regálech s celozrnnými těstovinami, hnědou rýži, ovesnými vločkami a tak podobně..však vy víteJ
*kdo se naučíl jíst jáhly,měl by jimi nahradit brambory
NA CO RADŠI ZAPOMENOUT
*zahuštěné omáčky
*tučné pečínky
*máslo a sádlo
*pečivo z bílé mouky, těstoviny, pudinky a všelijaké sladkosti
/kromě povolených kousků cukroví/
A HLAVNĚ POZOR NA
*čipsy, brambůrky a podobné nástrahy na slabou vůli
*přesolená jídla, vyvolávají chut na sladké
*cukr ze zvyku sypaný do kávy a slazené nápoje
*svačinky v provozovnách rychlého občerstvení |