|
|
|
Recept ze Stobu |
Azu po tatarsku |
|
| Autor: rascal-ka , 27.2.2005 | |
| Azu po tatarsku
 Potřebné suroviny: 300 g libového hovězího masa 1 lžíce hladké mouky 2 lžíce oleje 5 lžic rajčatového protlaku 2 sterilované okurky 1 větší bobkový list nové koření 1 lžička soli mletý pepř 1 lžička worcesteru vývar na podlévání
Postup: Maso nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a opečeme na rozpálené, olejem vymazané teflonové pánvi. Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a přidáme bokový list a nové koření. Dusíme pod pokličkou do změknutí masa, případně podléváme dle potřeby vývarem. Okurky nakrájíme na nudličky. Až je maso měkké, odstraníme bobkový list a nové koření. Přidáme protlak a okurky. Krátce povaříme a dochutíme solí a worcestrem. Azu lze jíst i bez přílohy. Nejde-li to jinak, jako přílohu podávejte trochu rýže či různé zeleniny (rajčata, salát. okurku apod.).
Počet porcí: 4 Energie: 760KJ / porce Sacharidy: 9g / porce Tuky: 8g / porce Bílkoviny: 17g / porce
|
|
Zobrazeno doposud 495 x.
|
|