Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Recept ze Stobu

Azu po tatarsku

Autor: rascal-ka , 27.2.2005
Azu po tatarsku


Potřebné suroviny:
300 g libového hovězího masa
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce oleje
5 lžic rajčatového protlaku
2 sterilované okurky
1 větší bobkový list
nové koření
1 lžička soli
mletý pepř
1 lžička worcesteru
vývar na podlévání


Postup:
Maso nakrájíme na nudle, osolíme, opepříme a opečeme na rozpálené, olejem vymazané teflonové pánvi. Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a přidáme bokový list a nové koření. Dusíme pod pokličkou do změknutí masa, případně podléváme dle potřeby vývarem. Okurky nakrájíme na nudličky. Až je maso měkké, odstraníme bobkový list a nové koření. Přidáme protlak a okurky. Krátce povaříme a dochutíme solí a worcestrem. Azu lze jíst i bez přílohy. Nejde-li to jinak, jako přílohu podávejte trochu rýže či různé zeleniny (rajčata, salát. okurku apod.).


Počet porcí: 4
Energie: 760KJ / porce
Sacharidy: 9g / porce
Tuky: 8g / porce
Bílkoviny: 17g / porce

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 495 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.