|
|
|
Recept ze Stobu |
Treska na česneku a rajčatech |
|
| Autor: rascal-ka , 27.2.2005 | |
| Treska na česneku a rajčatech
Potřebné suroviny: 400g tresčího filé (1 balíček), 2 lžíce citronové šťávy, 4 stroužky česneku, 1 středně velkou cibuli, 2 lžíce olivového oleje, 350 g oloupaných pevnějších rajčat, nakrájených na kostičky (pro lepší loupání, jemně slupku rajčat nakrojte a přelejte vroucí vodou), 3 lžíce sekaných bylinek (např. petrželka a bazalka), sůl, trochu cukru
Postup: Filé pokapejte citronem a nechte 15 minut odležet. Mezitím nechte na oleji podusit česnek a cibuli nakrájené na jemné kostičky. Přidejte rajčata a bylinky. Ochuťte solí a cukrem. Filé vložte do zapékací mísy a zalijte připravenou omáčkou. Připravujte v předehřáté troubě asi 25-30 minut. Jako přílohu mužete zvolit salát z listové zeleniny a brambory vařené bez slupky (nemaštěné).
Počet porcí: 4 Energie: 750KJ / 1 porce
|
|
Zobrazeno doposud 440 x.
|
|