Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Recept ze Stobu

Baskické fazole

Autor: rascal-ka , 27.2.2005
Baskické fazole

Potřebné suroviny:
1 a 1/2 sáčku mražených zelených fazolových lusků (celkem asi 500 g),
4 oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata,
1 střední drobně nasekaná cibule,
1 pol. lžíce olivového oleje,
50 g na kostičky nakrájené debrecínky,
2 stroužky drobně nakrájeného česneku,
sůl a pepř



Postup:
V hrnci se silným dnem nechte rozehřát olej a vložte slaninu. Přidejte cibuli a nechte osmahnout. Vložte rajčata, posolte a opepřete. Pak nasypte do hrnce fazolky a česnek. Zalijte vodou, přikryjte pokličkou a na mírném ohni duste dokud nebudou lusky měkké a voda vyvařená ve výbornou šťávu. Jako příloha postačí 2 plátky křehkého chleba.


Počet porcí: 3
Energie: 600KJ / 1 porce

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 307 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.