|
|
|
Recept ze Stobu |
Salát k večeři |
|
| Autor: rascal-ka , 27.2.2005 | |
| Salát k večeři
Potřebné suroviny: 100 g hlávkového salátu, 100 g ledového salátu, 1 větší rajče, 50 g papriky, 50 g okurky, 1 vejce vařené natvrdo, 100 g tuňáka ve vlastní šťávě ( nebo 100 g opečených či uvařených kuřecích prsíček), 1 lžíce italského dresinku (Hellmans), 3 lžíce netučného bílého jogurtu
Postup: Opláchněte pečlivě zeleninu a listy salátu osušte. Na velký talíř rozložte saláty natrhané na sousta, zlehka osolte a pokapejte citronovou šťávou, případně octem balsamico. Rajčata, papriky a okurky nakrájejte a rozložte na salát tak, aby barvy lahodily oku. Navrch dejte tuňáka a vejce rozkrájené na čtvrtiny. Zálivka : Rozmíchejte italský dresink s bílým jogurtem a nalijte na salát. Pokuste se jíst salát bez pečiva ( nebo s 1-2 plátky křehkého chleba).
Počet porcí: 1 Energie: 1300KJ / 1 porce Tuky: 14g / 1 porce Bílkoviny: 32g / 1 porce
|
|
Zobrazeno doposud 383 x.
|
|