| Ten krém se dá použít na jakýkoliv jiný dortový korpus. Je tovéééééééééliká mňamka. 
 6 vajec  
 240 g cukru krupice  
 240 g hrubé mouky  
 1 kondenzované slazené mléko  
 300 g másla  
 vyloupané mandle  
 Korpus připravíme utřením vajec, cukru a poloviny množství mouky. Za stálého míchání přisypeme zbytek mouky, promícháme a vzniklé těsto nalijeme do máslem vymazané a vysypané dortové formy. Dáme péci. Krém si připravíme takto: 2 hodiny vaříme konzervu kondenzovaného mléka a druhý den ho společně s máslem vyšleháme do hladkého krému. Korpus rozkrojíme, namažeme uvnitř i zvenku krémem a zdobíme spařenými, oloupanými a opraženými mandlemi. Je dobré nechat krém před podáváním pořádně ztuhnout v lednici. |