| 
 
 | 
	|  |  | 
| WOk s kureci masem,houbami a zeleninou |  | Lili :o) |  |  |  | Autor: Lili :O) , 21.12.2006 |  |  |  |  | 200g ryze (na vahu nikdy nekoukam,dam tolik,kolik nas je a na kolik dni chci mit jidlo,ryzi pouzijte takovou jakou mate radi,ja vazim bud dlouhozrnou nebo divokou) 400g kurecich prsou (opet podle toho kolik je lidi)
 6 lzic sojove omacky (zase podle chuti kazdeho)
 250g hlivy ustricne (pokud nesezenete,pouzivam i zampiony je to take dobre)
 250 g cukrovych lusku (mlad hrasek,tady se da koupit po cely rok )
 2-4 ks jarnich cibulek
 4 lzice sojoveho oleje nebo bambusoveho nebo davam i slunecnicovy a nebo kupuji specialni pro wok panev na smazeni
 
 dal sul a pepr...mel by se davat i zazvor cersty,ale ja ho nedavam,protoze to nemaj radi a ja ho tam mit take nemusim
 a pridava se i sucha Cherry,ale to nedavam vubec,protoze to jedi i deti
 
 
 Maso nakrajim na male kousky(kostky naprkl.) a na pul dne nebo klidne i pres noc nalozim v mise do sojove omacky a trosicku oleje.Uvarit ryzi.Ocistit a nakrajet na kousky hlivu ustricnou,umyt lusky  na pulku nakrajet.cibulku na kolecka nakrajet.
 V panvi rozehrat olej a orestovat maso i s s tim nalevem.proste to tam prdnu z misy vsechno :O) restuju cca 6.min.Potom pridam cibulku,houby,ryzi a lusky a vse smicham.trosku vse orestovat a pak asi 10-15.min necham podusit.Pote ochutime soli a peprem a mame HOTOVO :O) Dobrou chut :o)
 |  |  Zobrazeno doposud 742 x. |  |