Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zapečené filé

Autor: ivako1 , 2.11.2007

 


Filé ( já používám pangacia - je absolutně bez kostí )


tvrdý sýr


kečup


rajčata


česnek


bazalka


 


Na dno nádoby naskládáme filé, potřeme ho kečupem a celé zaskládáme rajčaty, které jsme nakrájeli na tenká kolečka. Vše potom posypeme prolisovaným česnekem a posypeme bazalkou, dáme zapékat a asi pět minut před dokončením posypeme na povrch nastrouhaný tvrdý sýr a necháme dopéct. Já to doma dělám vše nad párou  a zapékání trvá cca 25 minut. Jako přílohu dáme brambory.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 403 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.