Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Sladký jahelník

Autor: Ariela5 , 2.10.2007

Sladký jahelník



dnes 13:10 | Hablina | Hlavní jídla

200g jahel (orientační množství, dělám je od oka)
1 hrnek rýžového mléka
1 plechovka broskví
2-3 vejce
cukr

Jáhly spaříme a uvaříme podle návodu. Do vymazané zapékací mísy dáme vrstvu jahel, vrstvu broskví a navrch zase jáhly. V mléce rozšleháme vejce a cukr, nalijeme na jáhly a zapečeme. Podáváme pocukrované.
Varianty: místo broskví použijeme lesní ovoce, jahody nebo nadrobno nakrájená jablíčka.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 645 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.