Silikonové formy- nemusí se vymazávat, BZL výtvory se snadno z těchto forem vyklopí. Na rozdíl od plechových nebo teflonových ( které se časem odřou)
Forma mufinková- připravit v ní lze jak klasické mufiny, tak houstičky, které dobře drží pohromadě aniž by se musely tvarovat
Silikonová podložka- použijeme ji pro pečení na plechu- opět se plech nemusí vysypávat a nebo také jako vyvalovací podložka- těsto se na ní nepřichytává. Při vyvalování si můžeme pomoci i igelitovým sáčkem
Vaflovač- rychle připravíte výbornou snídani i svačinu, dá se brát s sebou na dovolenou,kde je kuchyňka, protože nezabere mnoho místa a máte čerstvé pečivo na výlety,mám to vyzkoušené, těsto zadělám den dopředu šup do lednice a na druhý den je to rychlovka.Nejvíce využijete hluboký.Jsou k dostání 2 druhy vaflovačů- nízký, tvar květinky, v něm připravíte snadněji křupavé vafle a hluboký - 2 čtverečkované obdélníčky, tam připravíte kynuté.Z nízkého vaflovače by vám kynuté těsto uteklo ven.
Výborná strouhanka
Chleba nasuším a pak umixuji v mixéru na prášek a ten smíchám v plastikové krabici se strouhankou Knuspi
Pro vaření V případě alergie na mléko, používám do sladkých jídel a krémů kokosové mléko dá to pokrmu lepší chuť, případně i do pudinku |