Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Krůtí maso na smetanové zelenině

Autor: MartinaM+Ondra05+Matěj07 , 17.11.2007

Ještě jeden z MMB


ještě jsem nezkoušela, ale mám v nejbližší době v plánu


krůtí masíčko na smetanové zelenině

POTŘEBNÉ PŘÍSADY


kunovjanka/moravanka, krůtí maso, sůl, smetana, knedlíky nejlépe drbáčky

POSTUP PŘÍPRAVY

do skleněné zapékací mísy dáme naklepané masíčko(nesolíme), prskneme na něj celou skleničku kunovjanky nebo moravanky nebo podobné nakládané zeleniny i s nálevem, já jsme se nejdřív bála, aby nebyla omáčka moc kyselá tak jsme ho dávala jen půlku, ale opravdu můžete dát s klidným srdcem celou skleničku, zakryjeme maličko podlejem ještě vodou a dáme péct, když je masíčko měkké, vyjmeme ho, do zeleniny a výpeku nalejeme 30% smetanu a ponorným mixérem rozmixujeme, podle chuti dosolíme, obvykle není třeba ani soli ani omáčku hustit, je to opravdu skvělý recept ochutnejte :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 727 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.