Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kotlíková polévka...

je to ňam...
cena do 100,- Kč

Autor: Libča+holčinky , 20.4.2008

400g předního hovězího bez kosti
100g prorostlé slaniny
200g cibule
2 lžíce oleje
1/2 l masového vývaru
stroužek česneku
bobkový list
lžička tymiánu, sůl
200g mrkve
2 paprikové lusky
4 lžíce nasekané petrželky


Příprava:


Na větší kostičky nakrájíme maso, na menší slaninu, cibuli na plátky. Olej a slaninu silně zahřejem v hrnci, dáme maso a orestujem, přidáme cibuli a pečem do zlatova. Do hrnce přidáme na drobno pokrájený česnek, bobkový list a tymián.Osolíme, přiklopíme a necháme vařit. Mrkev nakrájíme na plátky a dáme do hrnce asi 20min. před dovařením. Paprikové lusky zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, Dáme 10min. před dovařením. Hotové dochutíme a posypem petrželkou.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 571 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.