| Suroviny: kuřecí řízky 
                kvalitní papriková klobása (např. Dunajská) 
                eidam nakrájený vcelku na pláty 1 cm 
                trojobal 
 Postup: Pokusíme se ztenčit kuřecí řízky na 1 cm pláty a ty potom nakrájíme na kousky cca 4x4 cm. Sýr nakrájíme na stejné kousky jako maso a klobásu na tenká kolečka. Střídavě napichujeme maso, sýr a klobásu na špízy, celé to potom opatrně obalíme v trojobalu. Smažíme ze všech stran na pánvi nebo ve friťáku ne moc zprudka, aby se maso udělalo a zároveň sýr nevytékal. 
 Příloha: samozřejmě hranolky nebo opečené brambory s tatarkou a bohatou zeleninovou oblohou. 
 Rada: Snažte se napichování začínat i končit masem a nakrájet stejné kousky, jinak se to špatně obaluje a dobře neosmaží. 
           Klobása tomu dodá netradiční pikantní chuť! 
 Když jsem hodně líná, použiju verzi kuřecího řízku v celku, klobásu nebo salám naskládám nahoru na hotový opečený plátek a bohatě obložím sýrem a zepeču. Trojobal tímto odpadá a je to také dobré. 
                 |