|
|
|
Žampiony |
od Gordulky |
|
| Autor: Norreen , 27.5.2003 | |
| | Peclive ocistime 500g drobnych zampionu, aby na nich nezustala zadna necistota, a dame je do velke misy. Na marinadu smichame 1/2hrnku olivoveho oleje se stejnym mnozstvim bileho vinneho octa, 3 prolisovanymi strouzky cesneku, lzici listku rozmaryny a lzickou piskoveho cukru. Chceme-li mit marinaru ostrejsi, pridame 1-2 lzicky nadrobno nakrajene chilli papricky nebo feferenky. Dochutime peprem a soli. Nalevem prelijeme zampiony a promichame. Zakryte nechame marinovat v chladnicce nejmene 1 hodinu az 2 dny, obcas promichame. Pri podavani maji mit zampiony pokojovou teplotu. Nejsou vhodne pro deti ci osoby s citlivejsim zazivanim. |
|
Zobrazeno doposud 367 x.
|
|