| 
 
 | 
	|  |  | 
| Krkonošské kyselo |  |  |  | Autor: cerven05 , 14.11.2006 |  |  |  |  | Ingredience:
 
 1 větší cibule 
 domácí sádlo-lžíce 
 2 větší hrsti sušených hub-hřiby 
 3 vejce na usmažení 
 10 dkg chlebového kvasu 
 3 velké brambory 
 
 Postup:
 Jemně nakrájenou cibulku zpěníme na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, houby a zalijeme vodou. Necháme vařit až brambory a houby změknou. Pak přidáme rozmíchaný kvas, opatrně 15 minut povaříme. Hustotu ředíme opět vodou.Nakonec přidáme smažená vejce. Na vánoční oběd polévka úplně postačí. Přeji dobrou chuť. |  |  Zobrazeno doposud 543 x. |  |