| 
 
 | 
	|  |  | 
| CHLEBOVÁ KAPSA PLNĚNÁ CAMEMBERTEM A CIBULÍ |  |  |  | Autor: minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 , 21.1.2008 |  |  |  |  | 1 hrnek vlažné vody 1 lžíce olivového oleje
 1 lžička soli
 2 lžíce medu
 ½ lžičky mletého hořčičného semínka (já ho nedávám)
 3¼ hrnku hladké mouky
 1 lžička droždí
 
 1 velká červená cibule (dávám i bílou)
 1 lžíce másla
 1 lžíce olivového oleje
 1 celý camembert
 1 rozšlehané vejce
 
 Prvních sedm surovin vložíme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na program „TĚSTO“.
 Cibuli zesklovatíme na másle s olejem a necháme vychladnout.
 Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučenou plochu a hněteme 2 minuty. Pomoučeným válečkem vyválíme placku dostatečně velkou, aby zabalila celý sýr. Sýr položíme doprostřed a navršíme na něj cibuli. Okraje těsta potřeme vejcem a sýr s cibulí zabalíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na vymazaném plechu v troubě vyhřáté na 220°C asi 25 minut dozlatova. Necháme 15 minut vychladnout.
 Abychom si pochutnali, musí být kapsa stále ještě teplá.
 
 Já rozdělím sýr na menší díly, a kapsy dělám menší.
 
 |  |  Zobrazeno doposud 626 x. |  |