Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pikantní těstoviny

Autor: Lefff , 25.1.2006

Na pánvičce osmahneme slaninu /může být i česnekový bok nebo šunka/, cibulku a na plátky nakrájený česnek (tráví se líp než drcený a také po něm tolik "nevoníme"), přidáme konzervu krájených žampionů, na kolečka nakrájený pórek, na plátečky nakrájený řapíkatý celer, můžeme přihodit trošku chilli papriček a posypeme provensálskými bylinkami. Odstavíme. Uvařené těstoviny /doproučuji fusilli neboli vrtule/  vmícháme do směsi a zakápneme olivovým olejem. Posypeme strouhaným sýrem a podáváme.


Chutná výborně i zastudena :-)

Zobrazeno doposud 349 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.