Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Caprése aneb Chvála bezmasého jídla

Autor: Lefff , 28.2.2006

Omytá rajčata nakrájíme na plátky a vyložíme jimi talíř. Jemně osolíme, jemně opepříme, zakápneme panenským olivovým olejem. Poklademe plátky mozzarely a ozdobíme lístky čerstvé bazalky. Není-li čerstvá, posypeme bazalkou sušenou. Máme-li rádi, neuškodí pár oliv nebo mrňavá feferonka ;-)
Na malé kousky nakrájená čerstvá křupavá bagetka nebo ciabatta také není od věci - zvláště máme-li bylinkové máslo :-)
Mhhhmmm.... Dobrou chuť :-)

Zobrazeno doposud 373 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.