| 
 
 | 
	|  |  | 
| Pařížské řezy |  |  |  | Autor: misapoho , 7.2.2007 |  |  |  |  | Na těsto: 2 skleničky polohrubé mouky, 1 sklenička cukru, 1/2 skleničky oleje, 1 sklenička vlažného mléka, 2-3 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 3 celá vejce.
 Na pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání, 2 ledové kaštany
 Na posypání: 1 čokoládka MARGOT
 
 Z ingrediencí na těsto vše elektrickým šlehačem vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.
 
 Den před pečením těchto řezů si svaříme na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den, jak si upečeme piškot a necháme ho vychladnout, tak si ty šlehačky vyšleháme do krému. Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
 
 
  |  |  Zobrazeno doposud 593 x. |  |