Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Lahůdková játra s mandlemi

Autor: Martina a Josef J. , 12.5.2003

500g drůbežích jater
3 lžíce mandlí
1-2 pórky
3-5 stroužků česneku
škrobová moučka na obalení
sójová omáčka
chilli koření (já mám doma sušené chilli papričky a když se rozdrtí tak to nemá chybu)
sůl
tuk na opečení



Postup:
Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se vám to nechce krájet, tak se rovnou pokrájené prodávaj), koření a znovu osmahneme. Zmírníme příkon tepla a podlijemee malým nožstvím vody. Když jsou játra téměř hotová, vmícháme na kolečka pokrájený pórek a zakápneme sojovou omáčkou



Vhodná příloha:
Rýže nebo rýžové nudle

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 299 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.