| 500g drůbežích jater3 lžíce mandlí
 1-2 pórky
 3-5 stroužků česneku
 škrobová moučka na obalení
 sójová omáčka
 chilli koření (já mám doma sušené chilli papričky a když se rozdrtí tak to nemá chybu)
 sůl
 tuk na opečení
 
 
 Postup:Očištěná drůbeží játra obalíme ve škrobové moučce a prudce osmahneme na tuku. Přídáme spařené a oloupané mandle pokrájené na hrubší nudličky (pokud se vám to nechce krájet, tak se rovnou pokrájené prodávaj), koření a znovu osmahneme. Zmírníme příkon tepla a podlijemee malým nožstvím vody. Když jsou játra téměř hotová, vmícháme na kolečka pokrájený pórek a zakápneme sojovou omáčkou
 
 
 Vhodná příloha:Rýže nebo rýžové nudle
 |