Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Recept ze Stobu

Treska na česneku a rajčatech

Autor: rascal-ka , 27.2.2005
Treska na česneku a rajčatech

Potřebné suroviny:
400g tresčího filé (1 balíček),
2 lžíce citronové šťávy,
4 stroužky česneku,
1 středně velkou cibuli,
2 lžíce olivového oleje,
350 g oloupaných pevnějších rajčat, nakrájených na kostičky (pro lepší loupání, jemně slupku rajčat nakrojte a přelejte vroucí vodou),
3 lžíce sekaných bylinek (např. petrželka a bazalka),
sůl, trochu cukru





Postup:
Filé pokapejte citronem a nechte 15 minut odležet. Mezitím nechte na oleji podusit česnek a cibuli nakrájené na jemné kostičky. Přidejte rajčata a bylinky. Ochuťte solí a cukrem. Filé vložte do zapékací mísy a zalijte připravenou omáčkou. Připravujte v předehřáté troubě asi 25-30 minut. Jako přílohu mužete zvolit salát z listové zeleniny a brambory vařené bez slupky (nemaštěné).


Počet porcí: 4
Energie: 750KJ / 1 porce

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 3 čtenářů)
Zobrazeno doposud 441 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.