| 
 
 | 
	|  |  | 
| Recept ze Stobu |  | Rychlá rybí pánvička |  |  |  | Autor: rascal-ka , 27.2.2005 |  |  |  |  | Rychlá rybí pánvička 
 Potřebné suroviny:
 1 kávová lžička olivového oleje,
 50 g filé z lososa,
 100 g řapíkového celeru,
 50 g fenyklu,
 1 mrkev,
 1 kdoule (může být i hruška nebo kus manga),
 1 lžíce rýžového vína,
 1 lžička sójové omáčky,
 1/2 lžíce hotové jíšky (světlé),
 sůl, pepř,
 citron
 
 
 
 Postup:
 Na olivovém oleji opečte (nejlépe na teflonové pánvi typu wok) kousky ryby. Osolte, opepřete a pokapejte citronem. Pánev přiklopte a nakrájejte si zeleninu a ovoce. Přidejte k rybě a ochuťte sójovou omáčkou a rýžovým vínem. Po změknutí zahustěte hotovou jíškou.
 
 Počet porcí: 1
 Energie: 1100KJ / 1 porce
 
 |  |  Zobrazeno doposud 303 x. |  |