Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Recept ze Stobu

Salát k večeři

Autor: rascal-ka , 27.2.2005
Salát k večeři

Potřebné suroviny:
100 g hlávkového salátu,
100 g ledového salátu,
1 větší rajče,
50 g papriky,
50 g okurky,
1 vejce vařené natvrdo,
100 g tuňáka ve vlastní šťávě ( nebo 100 g opečených či uvařených kuřecích prsíček),
1 lžíce italského dresinku (Hellmans),
3 lžíce netučného bílého jogurtu


Postup:
Opláchněte pečlivě zeleninu a listy salátu osušte. Na velký talíř rozložte saláty natrhané na sousta, zlehka osolte a pokapejte citronovou šťávou, případně octem balsamico. Rajčata, papriky a okurky nakrájejte a rozložte na salát tak, aby barvy lahodily oku. Navrch dejte tuňáka a vejce rozkrájené na čtvrtiny. Zálivka : Rozmíchejte italský dresink s bílým jogurtem a nalijte na salát. Pokuste se jíst salát bez pečiva ( nebo s 1-2 plátky křehkého chleba).


Počet porcí: 1
Energie: 1300KJ / 1 porce
Tuky: 14g / 1 porce
Bílkoviny: 32g / 1 porce

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 384 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.