| 
	| 
	
	
 |  
Provensálská rybí pánev |  
 |  
| Autor: Katka... , 12.3.2005 |  |  
 |  | Tahle dobrota se má dělat i s bílým vínem, ale to jsem snad nikdy nedělala, protože víno doma nevedeme, leda že by si ho přinesla návštěva a zbylo by. :) Takže rybí filety, trochu rozmražené, nakrájet na kousky, osolit, pokapat citrónem. Cibuli na kostičky, česnek prolisovat a obojí na oleji (já používám raději něco ala hera a na oleji jenom smažím) nechat zesklovatět. K tomu přidat filety, přimíchat rajčatový protlak. Smažit mírně až je filé k snědku. Těsně předtím, než se to dá na stůl, přidat provensálské koření a ochutit troškou sladké papriky, podle chuti ještě solí a pepřem. A kdo chce víno, tak k tomu protlaku ještě přidá víno. Já to dělám s rejží, ale dá se třeba i s bílou bagetou a salátem. Super rychlé a levné jídlo. |  
	
  |  
 
Zobrazeno doposud 350 x. 
 | 
 |