Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Filé na smetaně

Autor: Pendula , 14.10.2005

Na pánvi na oleji osmahneme cibulku, na to dáme péct oésolené filé, nebo jinou rybu - já používám mražené. Opečeme z jedné strany, obrátíme a zalejeme smetanou, nebo kysanou smetanou, je dobré,když v tom je rozmícháno trochu plnotučné hořčice. Můžeme tam i přidat třeba konzervu hrášku, kukuřice, nebo jinou zeleninu, dle chuti. Dobré je s bramborem, rýží, určo i hranolky:)


Rychlé a suroviny můžou být nakoupené doma do zásoby, takže u nás rychlovka, když se nechce chodit na nákup:)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 238 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.