- 2 lžíce rostlinného oleje (slunečnicového či olivového) 
 
 - 1 velkou bramboru, oloupanou a nakrájenou na jemné plátky 
 
 - 200g hovězího masa z konzervy nebo lunchmeatu 
 
 - 400g konzervovaných fazolí v tomatové omáčce 
 
 - 1–2 lžičky worcesterské omáčky na dochucení
 
 
 Na vysoké pánvi s těžkým dnem rozpalte olej a vhoďte na něj plátky syrové brambory. Smažte 7 až 10 minut, dokud nebudou křupavé. Nakrájejte na tenčí plátky konzervované maso.Opečené brambory vyndejte nebo obracečkou shrňte na stranu (zůstanou pěkně prohřáté) a na uvolněné místo přidejte plátky masa. Několik minut je smažte – maso se nesmí rozpadat, mělo by místy mírně zhnědnout a být křupavé. Nakonec vsypte fazole, kápněte worcester a směs zlehka promíchávejte.   |