| 
 
 | 
	|  |  | 
| Krůtí maso po čínsku |  |  |  | Autor: Kisi + 2 děti , 4.2.2006 |  |  |  |  | KRŮTÍ MASO PO ČÍNSKU 
 200g krůtích prsou
 1 velké vejce
 40-50g solamylu
 50g oleje
 Sůl
 120g očištěného nakrájeného pórku (ta bílá část)
 1-2 lžičky sójové omáčky
 1 lžíce vína (zbytek v průběhu pít a pít a GLO GLO GLO GLORIÁ)
 Malý kousek česneku
 
 Koření ( já už vím množství, tak si to nachystám předem na misku a zamíchám suchou směs)
 
 Mletý zázvor
 Chilli
 Mletý pepř
 Špetka cukru
 
 Krůtí prsa nakrájíme na tenké proužky, smícháme s rozšlehaným vejcem a solamylem a necháme 20min odležet.
 Směs vložíme na větší pánev do rozehřátého oleje a opečeme, ocedíme a necháme okapat. Do oleje přidáme pórek, osmahneme a přidáme zpět maso, sójovou omáčku, víno, česnek, koření, cukr a vše dusíme minutku.
 
 Hned podáváme s dušenou rýží.
 
 Poznámka : pokrm připravujeme po dvou porcích najednou, aby bylo maso na pánvičce rozloženo jen v jedné vrstvě a rychle se opeklo.
 |  |  Zobrazeno doposud 557 x. |  |