| 
 
 | 
	|  |  | 
| Krůtí prsa na houbách |  |  |  | Autor: Kičína, Sona Richard Hanka , 1.9.2006 |  |  |  |  | Krůtí prsa naklepeme a na rozpáleném oleji zprudka osmahneme, aby se uzavřely póry. Pak nakořeníme nejlépe grilovacím kořením na kuře. Sůl není potřeba. Ve vedlejším hrnci si dopředu připravíme vývar - houbovou kostku tak do 3/4l vody. Maso podlijeme, zasypeme povařenými houbami a přikryjeme. Necháme vývar skoro vyvařit - pozor, jakmile se úplně vyvaří, okamžitě se to připálí. Když už je tam toho vývaru trochu a maso je pěkně měkkoučký, nastrouháme navrch blaťácký zlato, přikryjeme poklicí a necháme rozpustit do hub. Jako přílohu doporučuju rýži.:-) |  |  Zobrazeno doposud 180 x. |  |