Ingredience:
 TĚSTO: 
 
 - 25 DKG HLADKÉ MOUKY 
 
 - 20 DKG CUKRU 
 
 - 15 DKG MEDU 
 
 - 3   ŽLOUTKY 
 
 - 2   LŽÍCE MLÉKA 
 
 - NA ŠPIČKU NOŽE JEDLÉ SODY
 
 
 KRÉM : 
 
 - 1/8  LITRU  SILNÉ INSTANTNÍ KÁVY 
 
 - 1  ŽLOUTEK 
 
 - 1  LŽÍCE SOLAMYLU 
 
 - 3  LŽÍCE CUKRU 
 
 - 20 DKG  MÁSLA
 
 
 Postup:
 KRÉM: 
 UVAŘÍME TUHÝ BEŠAMEL,  NECHÁME VYCHLADNOUT A PO ČÁSTECH ZAŠLEHÁVÁME DO ZPĚNĚNÉHO MÁSLA 
 TĚSTO: 
 VYPRACUJEME TĚSTO, TENCE VYVÁLÍME, VYKRAJUJEME KOLEČKA CCA 5CM V PRŮMĚRU,  ZPRUDKA  UPEČEME ( 180 ST. ) NA PEČÍCÍM PAPÍŘE. UPEČENÁ KOLEČKA ZAHORKA STÁČÍME PŘES VAŘEČKU DO TRUBIČEK. TRUBIČKY NECHÁME ASI TÝDEN ODLEŽET, PLNÍME KRÉMEM A KONCE NAMÁČÍME V ČOKOLÁDĚ.  |