| Ingredience:
 
 Kuřecí maso (nejlépe řízky) 
 bramboráky 
 sterilizované žampiony 
 cibule 
 česnek 
 sterilizovaná kapie 
 vejce 
 olej 
 sůl 
 pepř 
 kari 
 worcesterová omáčka 
 kečup.
 
 Postup:
 Na rozpáleném oleji prudce osmahneme na malé kousky nakrájené kuřecí maso, které jsme před tím osolili, opepřili a zakápli worcestrovou omáčkou. Maso vyjmeme a do zbylého tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Jen zpěníme a přidáme prohřát nadrobno nakrájené bramboráky, žampiony, kapie. K prohřáté směsi přidáme kuřecí maso. Dochutíme kari kořením a lžičkou kečupu. Přidáme vejce, která celou směs spojí. 
 Podáváme nejlépe s hranolky. |