| Ingredience:
 
 12 kuřecích křídel 
 4 stroužky česneku 
 barevný drcený pepř 
 koriandr 
 mletý zázvor. 
 sójová omáčka 
 2 lžíce medu 
 100 g kečupu 
 grilovací koření 
 400 g rýže 
 100 g zmrazeného hrášku 
 1 červená paprika ,olej 
 
 Postup:
 Kuřecí křídla omyjeme , okořeníme grilovacím kořením, drceným pepřem a necháme marinovat v oleji . Z medu, zázvoru, koriandru, drceného pepře, sójové omáčky, kečupu a jemně strouhaného česneku připravíme marinádu . Troubu předehřejeme na 210 °C, křídla rozložíme na hlubší plech a za stálého přelévání marinádou pečeme doměkka a zlatova. 
 Zeleninová rýže: Na oleji opečeme na jemné kostičky krájenou papriku s hráškem , promícháme s vařenou rýží a podáváme.  |