| 
 
 | 
	|  |  | 
| Mandlový likér |  |  |  | Autor: cerven05 , 16.11.2006 |  |  |  |  | Ingredience
 
 2 konzervy slazeného kondenzovaného mléka 
 mandlový puding 
 1/2 litru rumu
 
 Postup 
 Neotevřené plechovky kondenzovaného mléka vložíme do vody tak, aby byly téměř potopené a vaříme 2 hodiny. Pak plechovky vyjmeme a necháme vychladnout. Uvaříme si 1/2 litru pudingu. Při chladnutí jím občas mícháme, aby se netvořil škraloup. Obsah z plechovek vložíme do mixeru, přidáme puding a šleháme. Přiléváme rum. Přelijeme do lahví (množství 1 litr) a hlavně odneseme co nejdříve do sklepa a nejlépe co nejdál, protože velmi láká k ochutnávání. Podáváme vychlazené.  |  |  Zobrazeno doposud 1250 x. |  |