| 
	| 
	
	
 |  
Pařížské řezy |  
 |  
| Autor: misapoho , 7.2.2007 |  |  
 |  Na těsto: 2 skleničky polohrubé mouky, 1 sklenička cukru, 1/2 skleničky oleje, 1 sklenička vlažného mléka, 2-3 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 3 celá vejce.  Na pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání, 2 ledové kaštany  Na posypání: 1 čokoládka MARGOT
  Z ingrediencí na těsto vše elektrickým šlehačem vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.
  Den před pečením těchto řezů si svaříme na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den, jak si upečeme piškot a necháme ho vychladnout, tak si ty šlehačky vyšleháme do krému. Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
 
   |  
	
  |  
 
Zobrazeno doposud 596 x. 
 | 
 |