| 300 g fazolí - uvařit 
 300 g rýže Natural - uvařit 
 50 g krupice 
 1 cibule 
 1 ČL sladké papriky 
 olej 
 1 ČL drceného kmínu 
 ½ ČL majoránky 
 špetka koriandru 
 1 PL sojovky 
 strouhanka na obalení 
   
 Pomlít fazole a rýži na masovém strojku, do misky. 
 Cibuli nakrájet a osmahnout, přidat všechno koření a dát k fazolím. 
 Přidat krupici, kterou jsme krátce namočili do 100 ml vody, ochutit sojovkou a solí a promíchat. 
 Tvořit karbanátky, obalovat ve strouhance a smažit. 
 Podáváme jako hamburgery – tj v bulce (nebo jak tomu říkáte) – tu jsem na chvilku ogrilovala do křupava, dovnitř karbenátek, hlávkový salát, rajče, trocha kečupu, třeba cibulku na kolečka… 
   
 Stačila by půlka dávky, je toho jak pro regiment. |