Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Sušené mandlové hříbky...

Autor: Libča+holčinky , 12.4.2008


Suroviny:



120 g loupaných strouhaných mandlí


120 g práškového cukru


1 bílek


50 g čokolády na vaření nebo kakaa


 


Postup:



Z mandlí cukru a bílku vypracujeme těsto a rozdělíme na dva díly. Z jednoho uděláme malé válečky a do druhého zamícháme strouhanou čokoládu a uděláme z něho kuličky. Vytvarujeme z nich hlavičky hříbků a každou přitiskneme na jeden váleček. Hříbky stavíme na plech vyložený papírem a ve vlažné troubě sušíme - nesmějí se péci!


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 184 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.